Сñֱ

Kontakt

[email mbrojtur]
+ 001 0231 123 32

ndjek

Info

E gjithë përmbajtja demonstruese është vetëm për qëllime mostër, të destinuara për të përfaqësuar një sajt të drejtpërdrejtë. Ju lutemi përdorni RocketLauncher për të instaluar një ekuivalent të demonstrimit, të gjitha imazhet do të zëvendësohen me imazhe mostra.

 • Pika e thjeshtë 5
 • Pika e thjeshtë 4
 • Pika e thjeshtë 3
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Vizioni, Misioni dhe Vlerat

 

VIZIONI 
Për të zhvilluar nxënës krijues, kureshtarë dhe të kujdesshëm, të cilët kontribuojnë në mënyrë aktive për të bërë një botë më të mirë.

MISIONI
Së bashku ne do të krijojmë një komunitet mësimor gjithëpërfshirës ku ne:

 • besojnë se të gjithë studentët mund të mësojnë dhe të kenë sukses
 • frymëzoni dashurinë për të mësuar
 • vendosim pritshmëri të larta për veten dhe të tjerët
 • sfidojmë veten për të arritur më të mirën tonë personale
 • për të nxitur një mjedis të sigurt dhe mbështetës
 • ndërtoni elasticitet dhe përshtatshmëri përmes përpjekjes dhe këmbënguljes
 • të ushqejë një kulturë me në qendër studentin
 • promovojnë udhëheqjen, zërin dhe agjenturën e studentëve
 • zgjeroni horizontet dhe shfrytëzoni mundësitë
 • partner me prindërit, industrinë, arsimin e mëtejshëm dhe komunitetin më të gjerë

 VLERAT 
Aspirata:        ne aspirojmë përsosmërinë në gjithçka që bëjmë
integriteti:            ne veprojmë në një mënyrë që është e ndershme dhe e besueshme
Respect:            ne tregojmë kujdes për veten dhe të tjerët dhe vlerësojmë dallimin
ëë:  ne jemi përgjegjës për vendimet dhe veprimet tona

Hyni në Compass